Με τον «Καλόσαυρο» το Θερινό Σινεμά απόψε στη Φανερωμένη

mesaralive.gr  08 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με τον «Καλόσαυρο» το Θερινό Σινεμά απόψε στη Φανερωμένη

Με μια περιπέτεια της Disney, συνεχίζεται το Θερινό Σινεμά του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη!!!

Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν και απόψε την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό χώρο που έχει διαμορφώσει ο Σύλλογος ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, στην έδρα του το παλιό Δημοτικό Σχολείο της Φανερωμένης!!!

Η ταινία

Η υπόθεση της ταινίας παίρνει μέρος χιλιάδες χρόνια πριν, και απαντά στην ερώτηση: τι θα είχε συμβεί αν ο μετεωρίτης που χτύπησε την Γη και εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, είχε αστοχήσει; Ύστερα από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, ο απατόσαυρος Άρλο και η οικογένεια του βάζουν τα δυνατά τους για να συντηρήσουν την οικογενειακή τους φάρμα. Μια μέρα όμως ο Άρλο θα συναντήσει τον Σπόρο, έναν προϊστορικό άνθρωπο που συμπεριφέρεται σαν σκύλος, ο οποίος είναι η αιτία για τον θάνατο του πατέρα του, και μαζί θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια, καθώς ο Άρλο ψάχνει να βρει τον δρόμο για το σπίτι του.

 

mesaralive.gr  08 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα