Με τρεις σφαίρες σκοτώσαν τον κτηνοτρόφο - Η σχέση του και με τη Μεσαρά

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με τρεις σφαίρες σκοτώσαν τον κτηνοτρόφο - Η σχέση του και με τη Μεσαρά

Αργά την νύχτα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 63χρονου κτηνοτρόφου

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της δολοφονίας του κτηνοτρόφου, με την Αστυνομία να ερευνα την υπόθεση.

Οπως αναφέρει το ekriti.gr αργά την νύχτα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 63χρονου κτηνοτρόφου που χθες έπεσε θύμα ενέδρας στο Ανω Μέρος Αμαρίου στο Ρέθυμνο.  Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, "ο 63χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στον θώρακα και μία στο κεφάλι".

Ο ιατροδικαστής δεν θέλησε να πει περισσότερα καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Την ίδια ώρα, οι Αρχές, έχουν συλλάβει έναν 24χρονο ως ύποπτο για την ανθρωποκτονία ενώ αναζητούν και έναν 25χρονο. Πάντως, ο 24χρονος αρνείται ότι σκότωσε τον 53χρονο.  

 

Όπως έγραψε το mesaralive.gr ο δράστης εστησε ενέδρα στο θύμα του την ώρα που ήταν καθ'οδόν για το χωριό. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι τον πύροβόλησε τουλάχιστον 2 φορές ενώ το θύμα ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Η δολοφονική ενέδρα που συγκλονίζει ξανά την κοινωνία της Κρήτης, λένε αστυνομικές πηγές, έγινε γιατί θύτης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές από παλιά.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ενα στοιχείο που έχει γίνει γνωστό, έχει να κάνει με τη σχέση του θύματος με την Μεσαρά και δη με το Τυμπακι. Το θύμα ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία, καθώς διατηρούσε χειμαδιά στην περιοχή. Συμφωνα με πληροφορίες έφερνε τα πρόβατα του στην ευρύτερη περιοχή του Κόκκινου Πύργου.

Η αιτία;

Αιτία του φονικού, όπως λένε οι αστυνομικές Αρχές - συμφωνα με το ekriti.gr, το μίσος που νιώθει η μια οικογένεια για την άλλη αφού πριν από 10 χρόνια, το θύμα συμμετείχε σε συμπλοκή στο Γερακάρι από την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα ο παπούς του 24χρονου ενώ είχαν τραυματιστεί άλλα πέντε άτομα, δύο από την οικογένεια του τότε θύματος και τρεις από τη δεύτερη οικογένεια, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που χθες έπεσε νεκρός. Το χωριό παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό καθώς οι φόβοι για νέα βεντέτα είναι έντονοι. 

 

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ