Μέχρι τη Δευτέρα οι δηλώσεις συμμετοχής στους Παμμεσαρίτικους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου.

mesaralive  19 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μέχρι τη Δευτέρα οι δηλώσεις συμμετοχής στους Παμμεσαρίτικους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου.

Φωτο: sport8.gr

Μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου,θα κατατίθενται οι αιτήσεις συμμετοχής στους Παμμεσαρίτικους Μαθητικούς Αγώνες Στίβου,σύμφωνα με ανακοίνωση του Εντεταλμένου Συμβούλου του Δήμου Φαιστού κ.Γιάννη Ξηρουδάκη.

«Οι καταστάσεις συμμετοχής πρέπει να βρίσκονται το αργότερο μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23/03/15 και ώρα 14:00 στο Δήμο Φαιστού.

Οι δηλώσεις μπορούν να σταλούν στο φαξ:2892340213 καθώς και στα mail : [email protected] - [email protected]  ή να τις προσκομίσουν αυτοπροσώπως οι γυμναστές στο Δήμο Φαιστού όλες τις εργάσιμες ημέρες από 8:00π.μ έως 14:30μ.μ στην κ Ντίνα Αγγελάκη (α΄ όροφος)» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive, o  Δήμος Φαιστού θέλοντας να αναδείξει τα αθλητικά ταλέντα της Μεσαράς, αλλά και να δώσει την δυνατότητα να αξιοποιηθούν οι  αθλητικές υποδομές του Δήμου Φαιστού διοργανώνει στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου μαθητικούς αγώνες στίβου.

Όμως λόγω της συμμετοχής της Α.Ε. Μοιρών στον τελικό κυπέλου της ΕΠΣΗ Ηρακλείου την ίδια ημέρα, οι «Παμμεσαρίτικοι μαθητικοί αγώνες στίβου 2015» θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 15:00 στο στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης».

 

mesaralive  19 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα