Μέχρι τις 9 Ιουνίου οι αιτήσεις για τις έξι θέσεις στην ΞΕΝΙΑ Φαιστός

mesaralive.gr  04 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μέχρι τις 9 Ιουνίου οι αιτήσεις για τις έξι θέσεις στην ΞΕΝΙΑ Φαιστός

Φωτο: gtp.gr

Ξεκίνησε στις 31 Μαίου η κατάθεση των αιτήσεων και για την πρόσληψη έξι ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της «Ξενία Φαιστός Α.Ε. ΟΤΑ», που εδρεύει στο Δήμο Φαιστού.

Η σχετική έγκριση ήρθε από το ΑΣΕΠ και η  Δημοτική Επιχείρηση, προχωρεί στην πρόσληψη έξι ατόμων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη θα προσληφθούν:

* Τρεις ΔΕ Πωλητών-Πωλητριών Μπαρ για τη λειτουργία της καφετέριας.

* Δυο ΔΕ Πωλητών-Πωλητριών για τη λειτουργία του Μίνι Μάρκετ

* Και μια ΥΕ Καθαρίστρια.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ξενία Φαιστός Α.Ε. ΟΤΑ, Αρχαιολογικός Χώρος Φαιστού, Φαιστός Ηρακλείου Κρήτης, Τ.Κ. 70200, υπ’ όψιν κυρίου Σπυριδάκη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 2892042360). Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων  σε σχετική ανακοίνωση «Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση·

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων

- Διαγωνισμών Φορέων

- Εποχικού (ΣΟΧ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι

- Ανεξάρτητες και άλλες αρχές

- ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).

Η προθεσμία

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και άρχισε στις 31 Μαΐου 2015 και λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της 9 Ιουνίου 2015 και τις ώρες από της 10:00 πμ. έως της 2 μμ.».

 

mesaralive.gr  04 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα