Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τις «κόντρες»

viannitika  26 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τις «κόντρες»

Προσαγωγές και «λαβράκια» έφερε η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή του Τζάμπο, η οποία έγινε με αφορμή τις καταγγελίες πολιτών για την ανεξέλεγκτη κατάσταση εκεί, τις βραδινές ώρες.

Στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων και ειδικά στην περιοχή του πολυκαταστήματος Τζάμπο, δεκάδες νεαροί τις βραδινές ώρες, δίνουν ραντεβού για κόντρες και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Οι επικίνδυνοι ελιγμοί, θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τη δική τους, αλλά και των διερχόμενων οδηγών, ενώ η ηχορύπανση έχει κάνει τους κατοίκους να χάσουν τον ύπνο τους.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν, στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης, της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Ηρακλείου. Έγιναν μάλιστα προσαγωγές και ανηλίκων, με συνέπεια να κληθούν οι οικογένειες τους στο Αστυνομικό Μέγαρο, τη στιγμή που σημειώθηκαν πολλές παραβάσεις!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σημείο γίνεται ο τόπος για τη διεξαγωγή παράνομων δραστηριοτήτων, ενώ στη λεωφορο 62 Μαρτύρων, έχουν καταγραφεί πολλά τροχαία, με το πιο πρόσφατο να είναι θανατηφόρο, με θύμα ένα νεαρό άνδρα...

 

viannitika  26 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα