Μεγάλη νίκη για ΑΟΤ στο Μεσσαρίτικο ντέρμπι!

  01 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεγάλη νίκη για ΑΟΤ στο Μεσσαρίτικο ντέρμπι!

Έβγαλε αντίδραση ο ΑΟΤ! Η ομάδα του Τυμπακίου μετά τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έβγαλε αντίδραση και πήρε το μεσσαρίτικο ντέρμπι, που επικράτησε με σκορ 2-0 των Μοιρών εντός έδρας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Το σύνολο του Μιχάλη Κουτεντάκη, με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο έφτασε στην πρώτο τρίποντο της σεζόν κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, παίρνοντας ταυτόχρονα και.. ψυχολογιά μετά την νίκη αυτή.

Το σκορ άνοιξε στο 30 λεπτό ο Γιάννης Χριστοδουλάκης, κάνοντας το 1-0 για το Τυμπάκι που ήταν και το σκορ του ημιχρόνοου.

Ο Ποτηράκης είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Στην επαναλήψη οι γηπεδούχοι, σκόραραν και δεύτερη φορά και με τον Χαλκιαδάκη, στο 60ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι η χρυσή αλλαγή του Μιχάλη Κουτεντάκη, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης (85' Σαβοιδάκης), Κουρουθιανάκης, Πολυχρονάκης, Αναγνωστάκης (85' Κουγιομιτζάκης), Τριάντης, Σκουτέλλης (46' Χαλκιαδάκης), Κοροέννε, Χριστοδουλάκης Γ. (70' Μαρακομιχελάκης)

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης, Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης, Κιόρι (85' Μπιμπάκης), Μόντι, Προβυδάκης (70' Τσαίνης), Φραγκιαδάκης (68' Αριστεινίδης), Ποτηράκης, Κεφάκης

 

  01 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ