Μεγάλος νικητής των εκλογών στο ΕΚΗ ο Στέλιος Βοργιάς

mesaralive.gr  20 November, 2018 ΑΡΘΡΑ
Μεγάλος νικητής των εκλογών στο ΕΚΗ ο Στέλιος Βοργιάς

Μεγαλειώδης ήταν η συμμετοχή των Αντιπροσώπων, που ολοκληρώθηκε με την Εκλογική Διαδικασία (17,18 & 19 Νοεμβρίου 2018 ) του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Γενικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής & Αντιπροσώπων στην Γ.Σ.Ε.Ε.

Η  Δημοκρατική  Συνεργασία  Εργαζομένων  (ΔΗ.ΣΥ.Ε.)  13 έδρες  (67%)

Δημοκρατική  Αγωνιστική  Συνεργασία  (ΔΑΣ – ΠΑΜΕ ) 4 έδρες  (21%)

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (Α.Κ.Ε)  2  έδρες (12%)

 

Για  την  Εκπροσώπηση  στη  Γ.Σ.Ε.Ε  έλαβαν:

Η  Δημοκρατική  Συνεργασία  Εργαζομένων  ( ΔΗ.ΣΥ.Ε.)  6  έδρες (73%)

Δημοκρατική  Αγωνιστική  Συνεργασία  (ΔΑΣ - ΠΑΜΕ)  1 έδρα (19%)

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (Α.Κ.Ε)  0  έδρες ( 8%)

 

Ο Προέδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς δήλωσε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις 17,18 και 19 Νοεμβρίου 2018

 

«Ευχαριστούμε  όλους  τους  Συναδέλφους  που  με  την  ψήφο  τους  μας  δίνουν  δύναμη  να  συνεχίσουμε  αταλάντευτα  το  έργο  μας.

Αυτή η νίκη, σε μία δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους και την Ελληνική Κοινωνία, ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους, που μας στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τις δυνάμεις της σοβαρότητας, της συνέπειας και της ευθύνης.

Με τα ματιά στις ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα συνεχίσει με σταθερότητα να υπερασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και να διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες τους, με τις αρχές και τις αξίες της συλλογικής αυτονομίας που αποτελεί ( το κλειδί ) της ενότητας και της ιστορικής πορείας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

 

mesaralive.gr  20 November, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα