Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη

  11 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη

Ένας νεκρός και 2 που δίνουν μάχη για την ζωή τους -Τριήμερο με αίμα στους δρόμους της Κρήτης

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το οποίο και δεν έχει ολοκληρωθεί, δυστυχώς δεν κύλησε αναίμακτα για την Κρήτη.

Αφού σε διάστημα λιγότερο των 24ωρών, στους δρόμους της Κρήτης καταγράφτηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο και δύο ακόμη τροχαία ατύχηματα με σοβαρούς τραυματισμούς εμπλεκόμενων ατόμων σε αυτά.

 

Πλέον η λίστα των νεκρών στον βωμό της κρητικής ασφάλτου μεγάλωνει με τα θύματα από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα να φθάνουν σε αριθμό τα 10.

Νεκρός 74χρονος που έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητο του

23χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Καστέλι  

Νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρα στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, νομού Ηρακλείου, σημειώθηκε ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Στον επαρχιακό δρόμο Καστελίου - Αρκαλοχωρίου γύρω στις 6.30 το πρωί το όχημα που οδηγούσε η 23χρονη βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί σοβαρά, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και από εκεί κρίθηκε αναγκαίο , η διακομιδή της στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου με τις αρχικές πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι ήταν χωρίς αισθήσεις και φέροντας αρκετά σοβαρά τραύματα.

«Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή και κρίσιμη. Εισήχθη στο χειρουργείο με τραύματα σε κεφάλι, κοιλιά και θώρακα.  Ενώ τις επόμενες ώρες και σίγουρα στην διάρκεια της ημέρας θα εισαγωγή στην μονάδα εντατικής θεραπεία του Βενιζέλειου νοσοκομείου», ανέφερε στο neakriti.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ και του ΕΚΑΒ Κρήτης, κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Στην εντατική των Χανίων μοτοσυκλετιστής μετά από τροχαίο

Διασωληνωμένος και σε καταστολή νοσηλεύεται ο 52χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο επί του ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ύψος του Γερανίου,  το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας μεταφέρθηκε αρχικά βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αργά το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Βουλγαρίδης στο neakriti.gr, «ο άντρας υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και σε καταστολή».

Αναφορικά με τον δεύτερο τραυματία του τροχαίου που σημειώθηκε περίπου στις δύο το μεσημέρι της Κυριακής, πρόκειται, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Φραγκιαδάκη, για ένα νεαρό άντρα ηλικίας 20 – 22 ετών ο οποίος έφερε ελαφρά τραύματα και δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

 

  11 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα