Mεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός-Πένθος για τον 35χρονο Γιωργο που έσβησε στην άσφαλτο

  03 April, 2021 ΑΡΘΡΑ
Mεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός-Πένθος για τον 35χρονο Γιωργο που έσβησε στην άσφαλτο

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου μοτοσυκλετιστή «έσκασε σαν βόμβα» στη μικρή κοινωνία της Άνω Βιάννου αλλά και της Ιεράπετρας όπου ο Γιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, με ένα απέραντο πέπλο θλίψης και πόνου να έχει καλύψεις τις τελευταίες ώρες, απο τότε που μαθεύτηκε το τραγικό νέο, τις δύο περιοχές.

Σύμφωνα και με τα viannitika.gr, πρόκειται για τον Γιώργο Φαϊτάκη, ο οποίος είχε καταγωγή και από τη Βιάννο του ν.Ηρακλείου (λόγω της μητέρας του) και έμελλε να χάσει τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στο 2ο χλμ Ιεράπετρας – Αγ Νικόλαου, στην περιοχή Κάτω Χωριό Ιεράπετρας.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 35χρονος μοτοσυκλεστικής εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από διερχόμενο χειριστή τρακτέρ, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας-Παχιάς Άμμου, στο ύψος του Κάτω Χωριού, χωρίς τις αισθήσεις του ανάμεσα σε καλαμιές, δίπλα από τη μηχανή του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, που έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώθηκε όμως από τους διασώστες ότι ο άτυχος οδηγός της μοτοσυκλέτας ήταν νεκρός εδώ και πάρα πολλές ώρες.

Εκτιμάται ότι το τροχαίο είχε γίνει από την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε φαίνεται να είχε ενοικιαστεί από τον 35χρονο επιχειρηματία της Ιεράπετρας.

Από τα στοιχεία που έχουν βρεθεί διαπιστώνεται ότι ό άτυχος νέος που βρέθηκε νεκρός είχε πάρει χθες το μεσημέρι στις 2:40 μηχανή μεγάλου κυβισμού από τα Χανιά, προφανώς για να την αγοράσει, και κινούταν από τα Χανιά προς Ιεράπετρα.

Στο μεταξύ, λίγα χιλιόμετρα πριν το σπίτι του παραμόνευε ο θάνατος.

Άγνωστο πώς η μηχανή ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε μέσα στις καλαμιές και, παρότι ο αναβάτης φορούσε κράνος, τραυματίστηκε θανάσιμα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί γρήγορα από κάποιον διερχόμενο.

 

  03 April, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα