Μεσα στον Απρίλη τα εγκαίνια της γραμμής που θα δώσει άλλον άερα στη Μεσαρα

mesaralive.gr  15 December, 2018 ΑΡΘΡΑ
Μεσα στον Απρίλη τα εγκαίνια της γραμμής που θα δώσει άλλον άερα στη Μεσαρα

Ερχονται τα εγκαίνια τον Απρίλη

Οπως εγραψε το mesaralive.gr την Ανοιξη του 2019 θα εγκαινιαστεί η νέα γραμμή για τη Γαύδο. Μάλιστα το επομενο διαστημα θα γίνει σειρά επαφών για τις τελικές λεπτομέρες της διαδικασίας.

Μέσα στα επόμενα βήματα που θα γίνουν θα είναι η πραγματοποίηση συνάντησης με το Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνης για τον καθορισμό μιας σειράς λεπτομερειών.
Παράλληλα γίνεται συζήτηση για τη δημιουργία μιας σειράς υποδομών, με στόχο να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες τόσο για τους ντόπιους επιχειρηματίες και τους κατοίκους, όσο - κυρίως - για τους πολίτες που θα θελήσουν να ταξιδέψουν με το καράβι για τη Γαύδο.

Μέσα στα σχέδια είναι για παράδειγμα η δημιουργία χώρου στάθμευσης για τα οχήματα των τουριστών που θα παραμένουν εκεί, σε περίπτωση που οι ταξιδιώτες θα θελήσουν να τα παρκάρουν στην Αγία Γαλήνη.

Τα δρομολόγια που θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Απρίλη, θα είναι δίωρα και αναμένεται να καλύψουν μια μεγάλη ανάγκη την οποία υπηρχε, εξυπηρετώντας τους νομούς της ανατολικής Κρήτης και τους Κρητικούς που θέλουν να επισκεφθούν το ακριτικό νησάκι της Γαύδου.

 

mesaralive.gr  15 December, 2018 ΑΡΘΡΑ