Μεσαρά: Βάζουν στο επίκεντρο τα τροχαία!

mesaralive.gr  01 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Βάζουν στο επίκεντρο τα τροχαία!

Τα τροχαία στην Κρήτη είναι αναμφίβολα ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που καλούνται οι αρμόδιες Αρχές να λύσουν, την ώρα που η λίστα των νεκρών ανεβαίνει συνεχώς.

Εχουμε φτάσει δυστυχώς ως σήμερα στους 42, ενώ οι τραυματίες είναι πολλοί περισσότεροι. Φυσικά αυτό το πρόβλημα, προκύπτει με ευθύνη και των ίδιων των πολιτών. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που παίζει τον κύριο λόγο.

Για αυτό βασικός στόχος πρέπει να είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών. Στα πλαίσια αυτά η Ομάδα «Δρω» πραγματοποιεί μια «Ημέρα Οδικής Ασφάλειας». Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στην πλατεία Μοιρών (μπροστά απο το Δημαρχείο), στις 5 το απόγευμα.

«Η παντελής έλλειψη οδικής παιδείας είναι ενα από τα σοβαρότερα προβλήματα της περιοχής. Η ΔΡΩ όπως πάντα, αναδεικνύει τέτοια προβλήματα και προσπαθεί με διαδραστικό τρόπο να μας δείξει τι συμβαίνει σε ένα ατύχημα, με προσομοιωτή ανατροπής οχήματος, με προσομοιωτη πρόσκρουσης οχήματος, με προσομοιωτη μέθης και για τους μικρότερους παιχνίδι με θέμα Κυκλοφορώ με ασφάλεια.
Είσοδος ΔΩΡΕΆΝ», αναφερει η σχετικη ανακοινωση.

 

mesaralive.gr  01 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα