Μεσαρά: Ερχονται 8,7 εκ. ευρώ για Δήμο, με στόχο την εκπόνηση σημαντικών έργων

  16 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Ερχονται 8,7 εκ. ευρώ για Δήμο, με στόχο την εκπόνηση σημαντικών έργων

Μία ακόμη επιτυχία ήρθε να προστεθεί στην πολύ καλή εικόνα που έχει ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων όσον αφορά την συμμετοχή του σε προγράμματα για την χρηματοδότηση έργων.

Ο Δήμος θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό το 8.690.000 ευρώ από το πρόγραμμα  Φιλόδημος Ι και  θα  προχωρήσει στην κατασκευή (α)  εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης των οικισμών Χάρακα και Μεσοχωρίου, (β) εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων  οικισμού Τεφελίου   και (γ) εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης και ΕΕΛ των οικισμών Αστριτσίου και Αστρακών.

Επίσης θα  προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη μείωση των διαρροών και τη συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη σημαντικών παραμέτρων λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης, τη συλλογή και αποθήκευση των σχετικών ιστορικών δεδομένων των στοιχείων του συστήματος ύδρευσης και τον έλεγχο γεωτρήσεων και δεξαμενών.

Ο Δήμαρχος φαίνεται πως έχει δώσει μεγάλη σημασία  στην χρηματοδότηση των  έργων  που έχει ανάγκη η περιοχή από τα προγράμματα  και τα  χρηματοδοτικά εργαλεία που κατά καιρούς ενεργοποιούνται  και σε συνδυασμό με την καλή ομάδα  που έχει δημιουργήσει , πετυχαίνει την υλοποίηση τους.

 

  16 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ