Μεσαρά: Γιατί οι αγρότες κινδυνεύουν με... χαστούκι από τη ΔΕΗ

mesaralive.gr  23 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Γιατί οι αγρότες κινδυνεύουν με... χαστούκι από τη ΔΕΗ

Ένα σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει για τους αγρότες και στη Μεσαρά, με τον κίνδυνο να μείνουν εκτός του αγροτικού τιμολογίου, να είναι ορατός.

Συμφωνα λοιπον με όσα αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Ορφανουδάκης, ενώ η ΔΕΗ εχει δώσει περιθώριο ως τις 30 Σεπτέμβρη για να καταθεσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και να ανανεώσουν το δικαίωμα τους να είναι ενταγμένοι στο αγροτικό τιμολόγιο, αυτό πρκατικά δεν είναι εφικτό.

Και αυτό γιατί κάποιες Υπηρεσίες καθυστερούν χαρακτηριστικά να τους χορηγήσουν τα έγγραφα, με συνέπεια να μην μπορούν οι αγρότες να είναι συνεπείς στο χρονικό περιθώριο που τους έχει δοθεί.

Οπως λέει ο κ. Ορφανουδάκης, έχει ήδη σταλεί προς τη ΔΕΗ το σχετικό αίτημα, προκειμένου να μην βρεθούν σε αδιέξοδο οι αγρότες.

«Παρακαλώ όπως παραταθεί η προθεσμία της 30-9-2018, για ένα χρόνο (30/09/2019)   ώστε να διευκολυνθούν οι αγρότες  στη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών αλλά και για να έχουν οι δημοσιές υπηρεσίες τον απαραίτητο χρόνο  ώστε να διεκπεραιώσουν όλες αυτές τις χρονοβόρες διαδικασίες.
Αν η η ΔΕΗ προχωρήσει στην διακοπή του αγροτικού τιμολόγιου στις 30/09/2018 τότε   θέτει σε κίνδυνο την  βιωσιμότητα των ήδη πληγωμένων από την οικονομική κρίση γεωργικών εκμεταλλεύσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η Επιστολή. 

 

mesaralive.gr  23 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα