Μεσαρά: Καλλιεργούσε δενδρύλλια στην αυλή του σπιτιού του

Επιμελώς σε γλάστρες καλλιεργούσε 53χρονος, δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.
Μετά από έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του 53χρονου εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρο και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης
Επιμελώς σε γλάστρες καλλιεργούσε 53χρονος, δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Επιχειρήσεων Μεσσαράς στο σπίτι του 53χρονου εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρο και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους 1,6 μ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 53χρονος άνδρας συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:
«Συνελήφθη, 53χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, σήμερα (12.07.2018) σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας 53χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σήμερα (12.07.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 53χρονου κατά την διάρκεια αυτής ανευρέθηκαν στον προαύλιο χώρο αυτής και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,6 μέτρα τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς μέσα σε γλάστρες.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού».
Δείτε επίσης
- Αναστέλλεται η λειτουργία 40 σχολείων στην Κρήτη
- Α.Σ Τυμπακίου: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση
- Kέλλυ από...χρυσάφι και στην Ισπανία!
- “Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση σε βάρος της εργαζομένης στην Υπηρεσία Καθαριότητας”
- TAE Μεσαράς: σύλληψη για ναρκωτικά στον Δ. Φαιστού