Μεσαρά: Με το 4Χ4 και το... μόνόκερο στην παραλία!

mesaralive.gr  11 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Με το 4Χ4 και το... μόνόκερο στην παραλία!

Στην παραλία με το μοδάτο σωσίβιο...

Παγκόσμιο φαινόμενο οι φουσκωτοι μονόκεροι και τα ροζ φλαμίνγκο, που εχουν αγοράσει ουκ ολίγοι Μεσαρίτες, πηγαίνοντας με τα σωσίβια τους στην παραλία.

Αυτό έκανε και ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας που δημοσιεύει το mesaralive.gr. Με φορτωμένο το σωσίβιο στο 4Χ4, κατευθύνθηκε σε παραλία της Μεσαράς για να κάνει το μπάνιο του. Μια κίνηση ενδεδειγμένη, μιας και ο υδράργυρος διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και η ζέστη είναι αισθητή.

Πωε ξεκίνησε η μόδα

Το ρεπορτάζ λοιπόν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια αναφέρει ότι διάφοροι celebrities και νεόπλουτοι συνήθιζαν να διακοσμούν τις ανακαινισμένες ή τις νεοσυντηρημένες  πισίνες τους στα Hamptons με φουσκωτά διακοσμητικά όπως στρώματα σε σχήμα φρούτων όπως καρπούζι, ανανά ή μπανάνα. Πάνω σε αυτή την ιδέα έτσι πάτησε μια  εταιρεία κι αποφάσισε να διαφοροποιηθεί αντικαθιστώντας τα φρούτα ως παρωχημένα με ζωάκια και πουλιά όπως τα ροζ φλαμίνγκο και οι λευκοί μονόκεροι. 

Η επέλαση λοιπον του Ροζ φλαμίνγκο και των λευκών μονόκερων είναι πραγματικότητα που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τα κρούσματα που είναι άπειρα σε κάθε παραλία από τη Θάσο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο! 

 

mesaralive.gr  11 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα