Μεσαρά: Οργή για το δρομο που αν κλείσει θα τους οδηγήσει σε... αποκλεισμό!

mesaralive.gr  21 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Οργή για το δρομο που αν κλείσει θα τους οδηγήσει σε... αποκλεισμό!

Μια ολοκλήρη περιοχή, αυτή του Πανασού θα αποκλειστεί σε περίπτωση που κλείσει ο δρόμος λόγω των εργασιών

«Κατοπιν ενημερωσης και συζητησεων που εγιναν στα γραφεια του Πολιτιστικου Συλλογου Πανασου παρουσια του Δημαρχου Γορτυνας και των εκπροσωπων των πολιτιστικων φορεων της ευρυτερης περιοχης αποφασίστηκε ότι δεν δεχομαστε την αποφαση του κλεισιματος του παρακαμπτηριου δρομου Αγιας Βαρβαρας – Πανασου όπως μεθοδευεται απο του υπευθυνους του οδικου εργου Ηρακλειου – Μοιρων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοινωση.

Οι ίδιοι προτείνουν μάλιστα την επανασυνδεση του παλαιοτερου δρομου Αγιας Βαρβαρας-Πανασου, ώστε να μην αποκοπει η περιοχη δεδομενου ότι καμία άλλη λύση δεν εξυπηρετει το συνολο των κατοικων της ευρυτερης περιοχης.
 
Εργο της επιτροπης θα είναι οι ενεργειες που απαιτουνται για την υλοποιηση της παραπανω αποφασης της γενικης συνελευσης και της παρακολουθησης της εκτελεσης του εργου. Στα πλαίσια αυτα ο κ. Σχοιναράκης κατέθεσε σήμερα αίτημα προς τον ΟΑΚ ζητώντας και συνάντηση με τα στελέχη του φορέα. Οι κάτοικοι ζητούν να κλείσει τμηματικά ο δρομος, αλλιώς η ταλαιπωρία θα είναι τεράστια.

Όπως σημειώνει ο κ. Σχοιναράκης οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται είτε μέσω Ζαρού, είτε μέσω Νυβρίτου - Καστελίου. Ενώ οι μαθητές θα πρεπει να πηγαινοέρχονται στο σχολείο, με το χρονο που θα πρεπει επιπλέον να σπαταλούν δυο ωρες και να ξυπνούν μια ώρα νωρίτερα για να πάνε στο σχολείο. 

Αυτό που ξεκαθαρίζουν όλοι οι κάτοικοι είναι ότι είναι οι πρώτοι που θέλουν να γίνει το έργο. Όμως να υπαρχει η διαβεβαίωση ότι δεν θα προκύψει κανενα απρόοπτο και δε θα βρεθούν όμηροι σε μια κατάσταση με συνέπειες δύσκολες για εκείνους

 

mesaralive.gr  21 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα