Μεσαρά: Παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά ένα μικρό παιδί απο δυναμιτάκι

mesaralive.gr  27 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά ένα μικρό παιδί απο δυναμιτάκι

Ενα ατύχημα που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδια, σημειώθηκε σε χωριό της Μεσαράς, με θύμα ένα μικρό αγόρι

Συμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr το περιστατικό έγινε σε χωριό της Μεσαράς τη βραδιά της Μεγάλης Παρασκευής. Κατά την περιφορά του Επιταφίου, πολίτες που βρίσκονταν στην εκκλησία πετούσαν δυναμιτάκια, τιμώντας το έθιμο που για άλλους είναι... πατροπαράδοτο και για άλλους ανούσιο και φυσικά επικίνδυνο.

Σε  μια στιγμή ανύποπτη - κατα την οποία ένας από τους συμμετέχοντες στο... έθιμο πέταξε ενα δυναμιτάκι - είτε κάποιο θραύσμα, είτε κάποιο χαλίκι, πετάχτηκε και χτύπησε στο κούτελο το παιδί του! Το αίμα άρχισε να αναβλύζει και όλοι σοκαρίστηκαν. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αμέσως μετά το παιδί έφυγε και πήγε στο σπίτι του, με τους γονείς και όλους όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες να αναρωτιούνται και να λένε τι κακό θα μπορούσε να έχει συμβεί για λίγα... εκατοστά.

Δηλαδή αν το θραύσμα ή το χαλίκι (ό,τι κι αν ήταν από τα δύο), είχε χτυπήσει το παιδί στο μάτι, πιθανότατα θα μιλούσαμε για έναν σοβαρό τραυματισμό με δυσάρεστες συνέπεπειες για την υγεία του - τυχερού μέσα στην ατυχία του- παιδιού.

 

mesaralive.gr  27 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα