Μεσαρά: Προφυλακιστέος ο δράστης του φονικού στο Πετροκεφάλι

  26 August, 2021 ΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Προφυλακιστέος ο δράστης του φονικού στο Πετροκεφάλι

Προφυλακιστέος, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε πριν από λίγο ο 27χρονος Ρουμάνος καθ'ομολογίαν δράστης του Νίκου Μπιτσακάκη.

Ο 30χρονος Ρουμάνος ομοεθνής του, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος.

Νωρίτερα σήμερα, οι συγγενείς που συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου φώναξαν «φoνιά», την ώρα ο Ρουμάνος και ο ομοεθνής του βρίσκονταν στο εσωτερικό των δικαστηρίων και απολογούνταν.

Ο Ρουμάνος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του Νίκου Μπιτσακάκη στο Πετροκεφάλι και ο 30χρονος συμπατριώτης του- τον οποίο ο δράστης κατονόμασε ως το άτομο που του διέθεσε το φονικό όπλο, με το οποίο σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο- είχαν πάρει προθεσμία για σήμερα για να απολογηθούν.

Οι συγγενείς του άτυχου 39χρονου βρέθηκαν την Τετάρτη έξω από τα Δικαστήρια όταν στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 27χρονος Ρουμάνος. Τη στιγμή της μεταφοράς του Ρουμάνου στα Δικαστήρια επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους συγγενείς να ξεσπούν κατά του καθ’ ομολογίαν δράστη φωνάζοντας «φονιά». Μάλιστα αρκετοί συγγενείς, μεταξύ των οποίων η μητέρα του 39χρονου, κατέρρευσαν.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ TV

 

  26 August, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα