Μεσαρά: Συγκίνηση για την απώλεια της αγαπημένης δασκάλας Αθηνάς Μανασσάκη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Αθηνά Μανασσάκη, συνταξιούχος δασκάλα με καταγωγή από τις Φλαθιάκες Δήμου Γόρτυνας.
Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μοιρών, στις 12 το μεσημέρι.
Όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα στο Facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, η Αθηνά Μανασσάκη μαζί με τον αείμνηστο Πανωριζίτη σύζυγο της Νίκο από τη Γέργερη, δημιούργησαν μια πολύτεκνη οικογένεια, αποκτώντας 4 παιδιά:
Τον Δευκαλίωνα, Φυσικομαθηματικό, τέως Λυκειάρχη στη Μεσαρά, την Ελένη (Λέλα) Μαθηματικό, εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, την Θεονύμφη (Φούλη), Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και τον Βασίλη διακεκριμένο επιστήμονα στο εξωτερικό, των εφαρμοσμένων Μαθηματικών.
Δείτε επίσης
- Mεσαρα: Επέστερψε στην οικογένεια της η 14χρονη Αλεξάνδρα
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Δήμος Γόρτυνας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
- Tυμπάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση δυο νέα παιδιά μετα απο σοβαρό τροχαίο