Μεσαρά: Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Φανουράκη

Σημερα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για τον πυροβολισμό του Νίκου Φανουράκη με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας.
Η ακροαματική διαδικασία που έγινε στις 25 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου έκλεισε με την εμφάνιση του 23χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος εξέφρασε τη μεταμέλειά του. Ακολούθησαν οι καταθέσεις των γονιών του Νίκου σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, μάλιστα παρευρέθηκαν χωρίς νομική εκπροσώπηση, ενώ ο ίδιος ο 30χρονος Νίκος δεν παραβρέθηκε στη δικαστική αίθουσα.
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό ξεκίνησε έπειτα από έναν διαπληκτισμό για προσπέραση, όταν ο 23χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον Νίκο μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή της Μεσαράς, στις 3 Αυγούστου 2023.
Ο 30χρονος Νίκος παρέμεινε για πάνω από έναν μήνα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά το τραυματικό γεγονός και από τότε ζει με μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και η δίκη διέκοψε εκείνη την ημέρα για σήμερα, οπότε θα συνεχιστεί με την αγόρευση της εισαγγελέως έδρας.
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»