Μεσαρά: Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Φανουράκη

Σημερα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για τον πυροβολισμό του Νίκου Φανουράκη με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας.
Η ακροαματική διαδικασία που έγινε στις 25 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου έκλεισε με την εμφάνιση του 23χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος εξέφρασε τη μεταμέλειά του. Ακολούθησαν οι καταθέσεις των γονιών του Νίκου σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, μάλιστα παρευρέθηκαν χωρίς νομική εκπροσώπηση, ενώ ο ίδιος ο 30χρονος Νίκος δεν παραβρέθηκε στη δικαστική αίθουσα.
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό ξεκίνησε έπειτα από έναν διαπληκτισμό για προσπέραση, όταν ο 23χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον Νίκο μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή της Μεσαράς, στις 3 Αυγούστου 2023.
Ο 30χρονος Νίκος παρέμεινε για πάνω από έναν μήνα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά το τραυματικό γεγονός και από τότε ζει με μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και η δίκη διέκοψε εκείνη την ημέρα για σήμερα, οπότε θα συνεχιστεί με την αγόρευση της εισαγγελέως έδρας.
Δείτε επίσης
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού
- A1 EΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Τυμπάκι-Τα αποτελέσματα