Mεσαρα: Θανατηφόρο τροχαίο στο Ζαρό

  13 November, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Mεσαρα: Θανατηφόρο τροχαίο στο Ζαρό

Με αίμα βάφτηκε ακόμη μια φορά η άσφαλτος στην Κρήτη, με μια γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο στο Ζαρό μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας και έπεσε σε παρακείμενο χωράφι, με τη άτυχη γυναίκα να βρίσκει ασφυκτικό θάνατο.

Η περίπου 50 ετών γυναίκα από την Πάνω Ρίζα πήγαινε αρτοκλασία στον Αη Γιάννη το μπουμπουριστό που γιορτάζει, όταν το αγροτικό όχημα της στην περιοχή Κούρτες βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε παρακείμενο χωράφι με την πόρτα του οδηγού να συνθλίβει το κεφάλι της, σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά!

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές με ασθενοφόρο και πυροσβεστική να σπεύδουν στο σημείο.

Στην ανάρτηση του Δια-SOS-τε τη Μεσαρά αναφέρεται ότι η γυναίκα πήγαινε άρτους για το τάμα στον Άι-Γιάννη ενώ ήταν μια πολύτεκνη μητέρα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: "Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου μια γυναίκα από την Πάνω Ρίζα που πήγαινε αρτοκλασία στον Αη Γιάννη το μπουμπουριστό που γιορτάζει.
Το αγροτικό όχημα της στην περιοχή Κούρτες βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε παρακείμενο χωράφι με την πόρτα του οδηγού να συνθλίβει το κεφάλι της άτυχης γυναίκας!
Αυτή την ώρα ένα ασθενοφόρο και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής βρισκονται στο σημείο. Περισσότερη ενημέρωση σε λίγο...
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες , νεκρή είναι μια πολύτεκνη μητέρα που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο νηπιαγωγείο Ζαρού!
Πετρέλαια στο δρόμο 
Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες , το ατύχημα πρέπει να συνέβη εξαιτίας των πετρελαίων που έχουν χυθεί κατά μήκος όλου του δρόμου , Ζαρός -Καπαριανά, καθώς έχουν εκτραπεί της πορείας τους τουλάχιστον άλλα δύο οχήματα..."

 

  13 November, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα