Μεσαρίτες μαθητές και μαθήτριες που έπιασαν την κορυφή

mesaralive.gr  01 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρίτες μαθητές και μαθήτριες που έπιασαν την κορυφή

Ανακοινώθηκαν χθες οι βαθμολογίες των μαθητών που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους προκειμένου να ανοίξουν μια πόρτα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Κάποιοι μαθητές και μαθήτριες ωστόσο αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, αφού με τις επιδόσεις τους άγγιξαν την κορυφή. Μαθητές από τα Γενικά Λύκεια Τυμπακίου και Μοιρών που ξεπέρασαν τα 18.000 μόρια:

Ο Νίκος Αστρινάκης μαθητής του ΓΕΛ Τυμπακίου,  κατάφερε να συγκεντρώσει 19.467 μόρια!Ο ίδιος αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και στοχεύει στο  τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ στην Αθήνα, το οποίο θα είναι και η πρώτη του επιλογή.  

Την κορυφή άγγιξε και η Μαρία Δαριβιανάκη του Νεκτάριου μαθήτρια του ΓΕΛ Μοιρών, η οποία συγκέντρωσε 19.412 μόρια!  Στόχος της Μαρίας είναι  η Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης.

Ακόμα ένας μαθητής του ΓΕΛ Τυμπακίου που τα πήγε εξαιρετικά στις Πανελλαδικές είναι ο Νίκος Χαριτάκης από τους Βώρους. Ο Νίκος συγκέντρωσε 18.521 μόρια και στοχεύει την είσοδό του στη Νομική Θεσσαλονίκης, ή το Ιστορικό επίσης στη Θεσσαλονίκη.

Και η Φωτεινή Παπαδάκη , μαθήτρια του ΓΕΛ Μοιρών από τον Κουσέ, συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία και συγκεκριμένα 18.252 μόρια. Στόχος της Φωτεινής είναι η Ιατρική Θεσσαλονίκης.

Άλλος ένας μαθητής του ΓΕΛ Τυμπακίου που πέτυχε το στόχο του είναι ο Κωνσταντίνος Βολακάκης από τον Άγιο Ιωάννη Φαιστού. Ο Κωνσταντίνος συγκέντρωσε 18.239 μόρια, και πρώτη του  σκέψη  είναι οι Επιστήμες Υπολογιστών στο Ηράκλειο, ενώ θα δει κι άλλες σχολές πριν την συμπλήρωση του μηχανογραφικού του.

18.118 μόρια, συγκέντρωσε ο Ιάσωνας Στυλιανάκης μαθητής του ΓΕΛ Τυμπακίου. Ο Ιάσωνας με την υψηλή επίδοσή του στοχεύει στο  τμήμα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης, ενώ στις πρώτες του επιλογές θα είναι και το τμήμα Χημικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο στην Αθήνα. 

Από το ΓΕΛ Τυμπακίου, προέρχεται και η Μαρία Πεντάρη , η οποία συγκέντρωσε 18.000 μόρια!  Η Μαρία στοχεύει στη  Νομική Σχολή  Θεσσαλονίκης. 

 

mesaralive.gr  01 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ