Μεσαρίτης ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού

  04 January, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρίτης ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού στο Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Απο τα νεότερα ηλικιακά μέλη της νέας σύνθεσης ο κ Γιατρομανωλάκης με καταγωγή απο το Ζαρό,ο οποίος είναι ιδιαίτερα καταρτισμένος και έχει πλούσια επαγγελματική πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικά το βιογραφικό του:

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική (MPP) από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Harvard έλαβε υποτροφίες από το κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, το Πρόγραμμα Κόκκαλη και το Harvard Hellenic Foundation. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών στο Πάντειο έλαβε υποτροφία επίδοσης από το ΙΚΥ.

To 2013 επελέγη ως Marshall Memorial Fellow.

Επαγγελματική δραστηριότητα

Από το 2017 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η Microsoft, η V+O Communication, η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, σε επιστημονικούς και ακαδημαϊκους φορείς όπως το Πανεπιστήμιο Harvard και το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), καθώς και ως ανεξάρτητος σύμβουλος στρατηγικής, εταιρικών υποθέσεων και επικοινωνίας.

Η δουλειά του έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

  04 January, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα