Μεσαρίτης σε Διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής!

Δια-sos-τε Μεσαρά  07 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρίτης σε Διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής!

Στο διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής RoboMac 2020 που θα διεξαχθεί στα Σκόπια την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συμμετάσχει τo Τμήμα Ηλεκτρολόγων ηλεκτρονικών (παράρτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας-Βόλος) με ένα απο τους εκπροσώπους του να είναι από την Πόμπια.

Συγκεκριμένα η αποστολή που απαρτίζεται από τους Λάμπη Πατσιανωτάκη από τη Πόμπια , Θάνο Καστόρα και Σπύρο Μπαρμπάκο ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες για να διαγωνιστεί όχι μόνο για τον Βόλο, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη!

Το RoboMac, είναι διεθνής διαγωνισμός ρομποτικής, με διάφορα αγωνίσματα, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το τοπικό Student Branch. Η αποστολή θα κληθεί να συμμετάσχει στο αγώνισμα του Maze, όπου πρακτικά πρέπει να υλοποιήσουν τον βέλτιστο αλγόριθμο, ώστε το ρομπότ να καταφέρει να βγει από τον λαβύρινθο στο συντομότερο χρόνο!

Ο διαγωνισμός πρόκειται να διαρκέσει 6 μέρες, από την Δευτέρα 9 Μαρτίου ως και το Σάββατο 14 Μαρτίου και περιλαμβάνει ακόμα workshops, διαλέξεις και πολλές εκπλήξεις από τους διοργανωτές. Ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους!

 

Δια-sos-τε Μεσαρά  07 March, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα