Μεσαρίτισα μαθήτρια έκοψε τα μαλλιά της και τα δώρισε στο «Χάρισε Δύναμη»

mesaralive.gr  10 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μεσαρίτισα μαθήτρια έκοψε τα μαλλιά της και τα δώρισε στο «Χάρισε Δύναμη»

Σε μια αξιόλογη πράξη προχώρησε μια νεαρή Μεσαρίτισα η οποία έκοψε τα μακριά μαλλιά της και τα δώρισε στην καμπάνια «Χάρισε Δύναμη».

Η Ελένη, μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου με την βοήθεια της Κομμώτριας κ. Ρούλας Χατζηδάκη, του Κομμωτηρίου «Ρούλα – Νίκος» αποφάσισε να αποχωριστεί την πλούσια κόμη της για να χαρίσει το χαμόγελο σε κάποια γυναίκα που πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Πρόκειται για το πρόγραμμα ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ.

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE καλούν τις γυναίκες που το επιθυμούν, να χαρίσουν  δύναμη στις γυναίκες που την έχουν περισσότερο ανάγκη!  Στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Πώς; Να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ" και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών.

Το πρόγραμμα θα τρέχει σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ από τις 12 Νοεμβρίου του 2015 μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη δεν είναι η μοναδική νέα κοπέλα που χαρίζει τα μαλλιά της γι΄ αυτό το σκοπό, αφού και άλλα νέα κορίτσια έχουν κόψει τα μαλλιά τους και τα έχουν στείλει στο «Χάρισε Δύναμη» με την συνδρομή κομμωτηρίων της Μεσαράς.

 

mesaralive.gr  10 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα