Μεσοχωριό: Απόλυτα επιτυχημένη μια ακόμη αιμοδοσία- Πρωτοβουλία που έχει γίνει θεσμός (φωτο)

mesaralive.gr  15 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσοχωριό: Απόλυτα επιτυχημένη μια ακόμη αιμοδοσία- Πρωτοβουλία που έχει γίνει θεσμός (φωτο)

Θεσμός έχει γίνει η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μεσοχωριό όπου διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος τα τελευταία 5 χρόνια.

«Καταφέραμε μέσα σε 5 χρόνια να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε 10 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ.
5 ΧΡΟΝΙΑ!!! 10 ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ!!!  227 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ!!!
Μπράβο σέ όλους  όσους έχουν ανταποκριθεί σε κάθε κάλεσμα. Συγχαρητήρια σε κάθε αιμοδότη για την προσφορά του πιο πολύτιμου αγαθού στο συνάνθρωπό μας που είναι το ΑΙΜΑ!!!

Η δράση του συλλόγου μας έχει μπει και ωριμάσει στη συνείδηση του κάθε Μεσοχωριανού. Προσπαθούμε να "περάσουμε" την έννοια του εθελοντισμού σε όλους τους συγχωριανούς μας προσελκύοντας κάθε φορά και νέους αιμοδότες.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς χωρίς σκοπιμότητα, με μοναδικό αντάλλαγμα την ικανοποίηση ότι μπορεί ο καθένας να χαρίζει συμπαράσταση και αισιοδοξία και ζωή στον συνάνθρωπο. Είναι πράξη Ανθρωπισμού και Πολιτισμού. Υποχρέωση και προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία  ώστε να δώσουμε με τις πράξεις μας αυτές διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά μας πέρα από τον αγώνα για την επιβίωση. Συνεχίζουμε δυναμικά για το προγραμματισμό της 11ης ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που θα γίνει το Μάρτιο!!! Ευχαριστούμε - κλείνοντας- όλο το προσωπικό της Αιμοδοσίας για την άψογη συνεργασία αυτά τα 5 χρόνια...», αναφέρει η σχετική ανακοινωση.

 

Δείτε φωτογραφίες απο την πρωτοβουλία: 
 

 

mesaralive.gr  15 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ