Μετά τις βροχές… «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος (φωτορεπορτάζ)

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μετά τις βροχές… «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος (φωτορεπορτάζ)

φωτο:mesaralive.gr

Τα΄ χει… χαμένα εντελώς ο καιρός όπως φαίνεται!

… μπερδεύτηκε και ο Χειμώνας δε λέει να «αποχωρήσει» - αν και Ιούνιος, φωτογραφίες από τη Μεσαρά!.

Φαινόμενα τα οποία είχαν χρόνια να δουν οι κρητικοί, εμφανίστηκαν και πάλι το μεσημέρι της Τρίτης, με το Ηράκλειο να δέχεται δυνατή νεροποντή και τη διαδρομή Αγία Βαρβάρα - Ηράκλειο να θυμίζει περισσότερο Φλεβάρη – αν εξαιρέσει κανείς τη θερμοκρασία και βέβαια τους ανθισμένους θάμνους - και λιγότερο Ιούνιο.

Δρόμοι γεμάτοι νερά, κατολισθήσεις που παραμένουν επικίνδυνες- οδόστρωμα σε άθλια κατάσταση έξω από την Αγία Βαρβάρα προς Ηράκλειο με τους οδηγούς να κινδυνεύουν να εμπλακούν σε τροχαίο για να αποφύγουν τις λακκούβες και τους οδηγούς δίκυκλων να βρίσκουν «καταφύγιο» μέχρι και κάτω από τις γέφυρες για να… στεγνώσουν τα ρούχα τους!

Ο φωτογραφικός φακός του mesaralive.gr κατέγραψε την εικόνα του νεαρού που άπλωσε τα ρούχα του κάτω από τη γέφυρα του Σίβα για να στεγνώσουν, όπως και τις «χειμωνιάτικες» εικόνες της διαδρομής.

Όσο για τον καιρό; Κάπου στο Σαββατοκύριακο θα το θυμηθεί πως είναι Καλοκαίρι και ο υδράργυρος θα φτάσει το μεσημέρι της Κυριακής στους 35 βαθμούς Κελσίου στο Τυμπάκι, στους 34 στις Μοίρες, ενώ τη Δευτέρα επίσης στους 34 στην Αγία Βαρβάρα.

Η συνέχεια; Άγνωστες οι διαθέσεις του καιρού!

 

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα