Μετά το Παρίσι με το βλέμμα στο Πανευρωπαϊκό ο Μ. Στεφανουδάκης

Σοφία Πλουτινάκη  15 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Μετά το Παρίσι με το βλέμμα στο Πανευρωπαϊκό ο Μ. Στεφανουδάκης

Φωτο: mesaralive.gr

Άλλη μια αθλητική διοργάνωση, η τελευταία εκτός Ελλάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό της Γερμανίας, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Παρίσι για το Μανώλη Στεφανουδάκη.

Ο Μανώλης συνοδευόμενος  από τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη συμμετείχε στο Handisport Open Paris 2018 - Paris 2018 World Para Athletics Grand Prix στη Γαλία όπου αγωνίστηκε στη σφαιροβολία και τον ακοντισμό. Στην σφαιροβολία χθες κατέλαβε την 6η θέση με βολή 7.76 και στον ακοντισμό σήμερα την 4η θέση με βολή 27.60. Ο ίδιος μιλώντας στο mesaralive.gr δήλωσε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του και τις θέσεις που κατέλαβε  εξηγώντας ότι έπαιξε αντιμέτωπος με αθλητές αρκετών κατηγοριών που πήγαν πολύ καλά.

Να σημειωθεί ότι επιστρέφοντας ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα συμμετέχει σε λίγες μέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου ολοκληρώνεται η προετοιμασία του για το Πανευρωπαϊκό της Γερμανίας.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί:  Όλους όσους τον  βοηθούν να πραγματοποιεί  το ταξίδι του πρωταθλητισμού 

Τους προπονητές του Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του σε καθημερινή βάση και τον  στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες.

-Ευχαριστεί από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που τον  στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή του αθλητική χρονιά,

*          το μεγάλο του χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

Τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           και το  νέο υποστηρικτή του JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

που βρίσκονται στο πλευρό του και τον  στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

 

Σοφία Πλουτινάκη  15 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ