Μήνυμα αισιοδοξίας από τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

  26 December, 2020 ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα αισιοδοξίας από τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Στο σπίτι του στη Χαλκίδα με την οικογένειά του κάνει φέτος Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε για την υγεία του και από την οποία βγήκε νικητής.

Οι γονείς του μικρού ανέβασαν ένα βίντεο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, στο οποίο ο Παναγιώτης Ραφαήλ που κάθεται όρθιος μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και παίζει με τα παιχνίδια του, εύχεται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά.

"Ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!! Υγεία και αγάπη σε κάθε σπιτικό και να περάσετε όλοι όμορφα αυτές τις άγιες μέρες!!¨, έγραψαν οι γονείς του μικρού στην ανάρτησή τους.

 

Η ανάρτησή έγινε στη σελίδα της ομάδα "Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ" στο Facebook που έχει δημιουργηθεί για να στηρίξει τις προσπάθειες της οικογένειάς του. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε μέσα σε λίγα λεπτά, έγινε viral ενώ εκατοντάδες είναι τα μηνύματα με ευχές για το μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ και για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

"Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι"

"Ο Παναγιωτάκης μας έχει δει μεγάλη βελτίωση από τη θεραπεία που έλαβε στις ΗΠΑ. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στέκεται όρθιος πλέον, ενώ το αναπνευστικό του έχει φτιάξει", δήλωσε  o μπαμπάς του παιδιού.

"Θα κάνουμε Χριστούγεννα οι τρεις μας. Μόνο που θα είμαστε στο σπίτι μας και υγιείς αυτό μας φτάνει, δεν θέλουμε τίποτα άλλο", πρόσθεσε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι ο μικρός θα κάνει γιορτές στο σπίτι του με τους γονείς του."Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι", κατέληξε ο μπαμπάς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

 

  26 December, 2020 ΑΡΘΡΑ