Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας για τα  αποτελέσματα των πανελλήνιων

mesaralive.gr  26 August, 2016 ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας για τα  αποτελέσματα των πανελλήνιων

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Περιφέρειας Κρήτης κ. Παναγιώτης Α. Σημανδηράκης στέλνει το δικό του μήνυμα.

Όπως αναφέρει: «Μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία για τους μαθητές και τις μαθήτριες έφτασε στο τέλος της. Κάποιοι από εσάς χαίρεστε την επιτυχία σας καθώς είδατε να ανταμείβονται οι προσπάθειες σας, η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας.  Συγχαρητήρια στον καθένα και καθεμία από σας ξεχωριστά. Σίγουρα οι εξετάσεις στις οποίες επιτύχατε δεν είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής σας αλλά αποδείξατε ότι έχετε τα εφόδια, τις δεξιότητες και το ταλέντο να αντιμετωπίσετε μεγάλες προκλήσεις και να κατακτάτε στόχους που δίνουν νόημα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Χαρείτε την επιτυχία σας, επιβραβεύστε τον εαυτό σας και συνεχίστε την σκληρή δουλειά για την χάραξη της προσωπικής, μοναδικής πορείας σας.

Για όσους από εσάς δεν κατορθώσατε να εκπληρώσετε τον στόχο σας, να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντική η δεξιότητα να διαχειριζόμαστε απογοητεύσεις, αποτυχίες και εμπόδια αλλά κυρίως να μαθαίνουμε τον εαυτό μας καλύτερα μέσα απ’ αυτά. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις πραγματικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες, επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και στις εναλλακτικές λύσεις που σας προσφέρονται. Η ζωή σας ως ενήλικοι μόλις ξεκίνησε.

Καλή συνέχεια σε όλους σας.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ

Οικονομολόγος M.Sc.

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης &

 

mesaralive.gr  26 August, 2016 ΑΡΘΡΑ