Μήνυμα του Δημάρχου Γόρτυνας για τις Πανελλαδικές

  28 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μήνυμα του Δημάρχου Γόρτυνας για τις Πανελλαδικές

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκος Σχοιναράκης αναφέρει:

Απευθύνοντας τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες , για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, μικρή η μεγάλη, επιτυχημένη ή όχι, στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, θέλω να τονίσω ότι τίποτα δεν μπορεί να κρίνει την ζωή μας στην ηλικία των 18 χρόνων ,απλά μας μαθαίνει να προσπαθούμε με υπομονή κι επιμονή για την επίτευξη των ονείρων και των στόχων μας.

            Η είσοδός των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί το σκαλοπάτι για την προσωπική κι επαγγελματική τους ανέλιξη και σηματοδοτεί την αφετηρία ενός νέου κύκλου στην ζωή τους.

            Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους γονείς, τους δασκάλους και τους καθηγητές , οι οποίοι, με την μεθοδικότητα, την υπομονή, την αγάπη και την φροντίδα τους , διαμόρφωσαν το υπόβαθρο αυτής της επιτυχίας.

            Για εκείνους, που η έκβαση των εξετάσεων δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν, αφού ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο, θα τονίσω, ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις αξιολογούν τις γνώσεις της συγκεκριμένης στιγμής και όχι την ποιότητα του χαρακτήρα τους, την αξία, την εξυπνάδα και τις δεξιότητες που σαφώς έχουν. Αυτό συνεπάγεται, ότι η αποτυχία τους δεν αποτελεί μονόδρομο για την προσωπική πρόοδο και την κοινωνική τους καταξίωση. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, γεμάτος όμως με ευκαιρίες και εκπλήξεις και παρέχει πολλούς εναλλακτικούς δρόμους επαγγελματικού προσανατολισμού.

            Ο τόπος μας έχει ανάγκη από τους νέους, από τις γνώσεις τους, τις ιδέες τους, τη δύναμή τους και τα όνειρά τους . Η ζωή ανήκει σ' αυτούς και τους προσφέρεται απλόχερα για να την κατακτήσουν και να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο !

 

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας

Νικόλαος Σχοιναράκης

 

  28 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα