Μηνύματα Αγάπης και Ανθρωπιάς έστειλε  η Μεσαρά (φωτογραφίες)

mesaralive.gr  31 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μηνύματα Αγάπης και Ανθρωπιάς έστειλε  η Μεσαρά (φωτογραφίες)

Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους 35 Σύλλογοι και Φορείς της Μεσαράς για καλό σκοπό και τα κατάφεραν!

Η χθεσινή βραδιά στο Αλσύλλιο του Κούλε έστειλε πλήθος μηνυμάτων! Μηνύματα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης, μηνύματα συμπαράστασης στο συνάνθρωπο, αλλά κυρίως πως η Μεσαρά ενωμένη μπορεί να καταφέρει πολλά!

 

Ενός λεπτού σιγή

«Από την ημέρα που έπεσε η  ιδέα στο τραπέζι έως την στιγμή που έφτασε αυτή η μεγάλη βραδιά αγάπης έγιναν πολλά. Συναντήσεις των συναντήσεων, συζητήσεις , προτάσεις μα πάνω από όλα πράξεις ...». Έτσι ξεκίνησε την παρουσίαση της βραδιάς η Ραδιοφωνική Παραγωγός Ύβα Κουμαντάκη στην Συναυλία Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Αλσύλλιο Κούλε στις Μοίρες.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ανέλπιστα συγκινητική, σκορπώντας  χαμόγελα στους διοργανωτές. Στην έναρξη της εκδήλωσης  μίλησε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου Μοιρών κ. Περγιανάκης Χρυσόστομος καλωσορίζοντας  τον κόσμο.  Μεταξύ άλλων ο κ. Περγιανάκης αναφέρθηκε στην προετοιμασία της διοργάνωσης, τονίζοντας πως το γεγονός της  μαζικότητας με την οποία ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν φορείς και σύλλογοι είναι ένα σημάδι ότι εκτός του ότι η Μεσαρά έχει δύναμη και το χει δείξει πάρα πολλές φορές έχει την αγάπη μέσα της και το δείχνει έμπρακτα!

Ο κ. Περγιανάκης αναφέρθηκε σε παραδείγματα  αλληλεγγύης που έχει δώσει η Μεσαρά δίνοντας συγχαρητήρια και ευχαριστώντας όλους όσους συνετέλεσαν για αυτό το αντάμωμα το βράδυ της Δευτέρας στο Αλσύλλιο του Κούλε, για καλό σκοπό!

Μίλησε επίσης για τα μηνύματα της συναυλίας ενημερώνοντας πως ήδη όλοι μαζί οι φορείς και σύλλογοι έφτιαξαν ένα έγγραφο το οποίο θα σταλεί προς κάθε αρμόδιο, και αφορά τους δρόμους, τις διαγραμμίσεις, τις φωτεινές σημάνσεις για να έχουν οι οδηγοί στη Μεσαρά μια καλύτερη και πιο ασφαλή οδήγηση.

Ο κ. Περγιανάκης τέλος κάλεσε τον κόσμο σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλους αυτούς  που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές και στη μνήμη όσων έφυγαν να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς….

Στην διάρκεια της εκδήλωσης συγκινητική ήταν η παρέμβαση μέλους της οικογένειας εκφράζοντας ένα ταπεινό ευχαριστώ προς τον κόσμο που βοήθησε για την διοργάνωση και στηρίζει την προσπάθεια του συνανθρώπου μας που παλεύει για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η βραδιά έκλεισε με ένα μεγάλο χειροκρότημα, χορό , και με το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός δεν έχει κίνητρο ανταπόδοσης, δεν χρειάζεται ταμπέλες ούτε επιβραβεύσεις φωναχτές .. Πράξεις χρειάζεται !! Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά: χορηγούς, συνδιοργανωτές, τα ΜΜΕ για την προβολή, τον Νεκτάριο Χουστουλάκη  που είχε την επιμέλεια του ήχου, τον Γιάννη Δασκαλάκη που είχε την επιμέλεια του φωτισμού τους Καλλιτέχνες που όχι μόνο  ήρθαν αφιλοκερδώς αλλά πλήρωσαν και είσοδο Όσους βρέθηκαν στον χώρο εστίασης και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους, τον Ερυθρό Σταυρός και την Πυροσβεστική που ήταν στο πλευρό της διοργάνωσης, και την  Ύβα Κουμαντάκη για την παρουσίαση της βραδιάς.

 

Διασκέδαση χωρίς αλκοόλ και ανακύκλωση!

Να σημειωθεί πως όπως ήδη έχει γράψει το mesaralive.gr   χθες το βράδυ στη Συναυλία Αγάπης προσφέρθηκαν μπύρες χωρίς αλκοόλ, προκειμένου οι διοργανωτές να περάσουν το μήνυμα ότι «μπορούμε να διασκεδάσουμε και χωρίς αυτό»!

Επίσης έγινε ανακύκλωση των μεταλλικών κουτιών για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σε μια καμπάνια αφύπνισης προς το περιβάλλον, γιατί «Κάθε κουτί μετράει για το ΜΕΛΛΟΝ»!

 

Έπαιξαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες

Γιώργος Ν. Ζερβάκης
Δημήτρης Ζωγραφάκης
Νίκος Μανιουδάκης
Νίκος Σεβαστάκης
Γιάννης Σπυνθάκης
Βαγγέλης & Μανώλης Σταματάκης
Νίκος & Γιώργος Στρατακης
Συγκρότημα : Χαρίτου Τζαγκαράκη
Αντώνης Γερμανάκης
Τον συντονισμό της βραδιάς  είχε  η Ραδιοφωνική Παραγωγός Υβα Κουμαντάκη.
 
Συνδιοργανωτές συναυλίας αγάπης με αλφαβητική σειρά:

Αθλητική Ένωση Μοιρών (ΑΕΜ) Αθλητική Λέσχη Μεσαράς Καπετάν Μιχάλης Κόρακας Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσαράς (ΓΑΣΜ) Δίκτυο Συλλόγων Μεσαράς Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήμα Μοιρών, Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρού, Θέατρο Δίχως Όνομα Ομάδα Αγάπης Μεσαράς Ορειβατικός Σύλλογος Μοιρών Πολιτιστικός Σύλλογος Αληθινής Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελούζου Πολιτιστικός Σύλλογος Βώρων Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλιάς Πολιτιστικός Σύλλογος Γκαγκαλών Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου Πολιτιστικός Σύλλογος Καμηλαρίου Πολιτιστικός Σύλλογος Καπαριαννών Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου Πολιτιστικός Σύλλογος Κουσέ Πολιτιστικός Σύλλογος Λιστάρου Πολιτιστικός Σύλλογος Πετροκεφαλίου Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαιδακίων και Καλών Λιμένων Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας Πολιτιστικός Σύλλογος Σίβα Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου Πολιτιστικός Σύλλογος Φανερωμένης Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης ‘’Το Μέλλον’’ Σύλλογος Γυναικών Γαλιάς Σύλλογος Επισκευαστών Οχημάτων και Μηχανουργών Μεσαράς (ΣΕΟΜ) Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων

 

mesaralive.gr  31 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα