Μια αξέχαστη βραδιά στην Πόμπια σε κλίμα γιορτινό (φωτο)

  15 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Μια αξέχαστη βραδιά στην Πόμπια σε κλίμα γιορτινό (φωτο)

Μια εξέχαστη βραδιά πραγματοποιήθηκε στην Πόμπια σε κλίμα άκρως... εορταστικό

«Ο Πολιτιστικός Συλλογος Πόμπιας ευχαριστεί όλους εσας που σήμερα δημιουργήσατε μια αξέχαστη βραδιά που διεξήχθη για πρώτη φορά στους χώρους του Συλλόγου:

Τους υπεύθυνους της βραδιάς που όλοι την εβδομάδα προσπάθησαν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις που καθημερινά δημιουργούνταν.

Στους εθελοντές γονείς που έφεραν σε πέρας όλες τις εργασίες και που μας έκαναν διπλά χαρούμενους.θελουμε εναν σύλλογο ανοικτό σε όλους , με ανθρώπους να τον αισθάνονται σαν δικό τους.

Στην αφηγήτρια του παραμυθιού Ελεάνα Χατζάκη και στον μουσικό Αλέξανδρο Κανακάκη που εξέπληξαν ευχάριστα όλον τον κόσμο με την εν γένει παρουσία τους.

Τέλος όμως και κυρίως όλους όσοι ήρθαν και έδειξαν την αγάπη τους με τη μαζική συμμετοχή και παρουσία τους ,δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε επιλέξει με έναν σύλλογο ανοικτό καθημερινά σε όλους και με συνεχή πολιτιστικά δρώμενα για τα παιδιά μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

ΥΓ:Ανακοινώνουμε επίσης συνεχίζοντας ότι το Σάββατο 27.1.2019 θα είναι στο σύλλογο με παράσταση του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ο καλύτερος στην Ελλάδα στο είδος του ΑΘΩΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ με το θέατρο σκιών του σε μια βραδιά που κανένας δεν πρέπει να χάσει !!!!»

 

  15 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα