Μια διαφορετική επίδειξη μόδας με «άρωμα» Μεσαράς

mesaralive.gr  18 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια διαφορετική επίδειξη μόδας με «άρωμα» Μεσαράς

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Άργος η ξεχωριστή επίδειξη μόδας στην οποία ήταν καλεσμένος και συμμετείχε και ο Μεσαρίτης Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης.

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας, ο σύλλογος Α.Σ.Αμε.Α ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ”Ο Αθλητισμός συναντάει τη μόδα”

Παραολυμπιονίκες και Πρωταθλητές Ελλάδας πέταξαν τις φόρμες τους και φόρεσαν ρούχα υψηλής ραπτικής σχεδιάσμένα από τον Οίκο Baia για τις κοπέλες και από τον σχεδιαστή μόδας Dante με τη συνεργασία του καταστήματος Il Mondo για τους άνδρες. Μερικά από τα κοσμήματα ήταν της Αργείτισσας Αντωνίας Παζιώτα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους παρουσία πλήθος κόσμου, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις.

Από το Ναύπλιο συμμετείχε ο Κώστας Θέμελης, από την Ερμιόνη ο Βαγγέλης Γουζούασης και από το Άργος η Μαριάνθη Νανοπούλου και ο Νίκος Κουρτέσης.

Επίσης συμμετείχαν οι: Παύλος Μάμαλος (χρυσός παραολυμπιονίκης), Μανώλης Στεφανουδάκης (Χρυσός Παραολυμπιονίκης) , Μπάμπης Βαρυτιμίδης, Κέλλυ Λουφάκη, Κώστας Δήμου, Κατερίνα Φουντουλάκη, Ελένη Πρελορέντζου, Ειρήνη Κουρούμπαλη, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Τάνια Ιωακειμίδου και Ηλίας Ναλμπάντης.

 

Πηγή: http://palabourtzi.gr/

 

mesaralive.gr  18 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα