Μια εκδήλωση από τον ΠΟΗ Κάστρο προς όλους

  08 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Μια εκδήλωση από τον ΠΟΗ Κάστρο προς όλους


Ο παναθλητικός Όμιλος Ηρακλειου, ο Π.Ο.Η. ΚΑΣΤΡΟ, οργανώνει την καθιερωμένη κοπή πίτας, με στόχο να τιμήσει την ιστορία του και όλους τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει  το σωματείο στα χρόνια δράσης και προσφοράς στον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου, στις 7μμ, στο χώρο του Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου δήμου Ηράκλειου, στην οδό Πλαστήρα 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ιδιαίτερη στιγμή θα αποτελέσει η βράβευση από το ΔΣ και αθλητές του Συλλόγου, ανθρώπων για την συμβολή  και στήριξη σας στην ομάδα,στην ποδηλασία της πόλης μας  και γενικά στην προσπάθεια του Συλλόγου να προωθηθεί το ποδήλατο όχι μόνο σαν άθλημα αλλά και σαν τρόπος ζωής. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν ακόμη:
-Η ΒΙΚΕΛΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
-ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
Π ρ ό γ ρ α μ μ α  :
Ώρα 19.00-19.30 καλωσόρισμα 
Ώρα 19.30-20.00 σύντομη ιστορική ανάδρομη  του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ και προβολή στόχων μας 
Ώρα 20.00-20.15  τιμητικές απονομές σε φορείς και διαχρονικούς χορηγούς   μας
Ώρα 20.15-21.00 τιμητικές απονομές σε  όλους τους προπονητές   μας μέχρι σήμερα πρωταθλητές μας των τελευταίων 15 ετών και όλων των περσινών αθλητών μας 
Ώρα 21.00 κοπή πίτας  και κλήρωση  10 δώρων 
Μετά την κοπή πίτας θα υπαρχει μπουφές με εδέσματα για τους καλεσμένους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάζεται φωτογραφικά, η πορεία της ομάδας στα 38 χρόνια παρουσίας της. 

 

  08 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ