Μια ελληνική ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες γυμνιστών του κόσμου.

mesaralive.gr  17 May, 2015 ΑΡΘΡΑ
Μια ελληνική ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες γυμνιστών του κόσμου.

Η λίστα με τις έξι καλύτερες παραλίες για γυμνιστές αποκαλύφτηκαν και σε αυτές βρίσκεται και μια ελληνική. Κι αυτό ίσως είναι αποτέλεσμα της... επιρροής των Χίπις στην περιοχή

Υπάρχουν οι καθαρές παραλίες, οι τεράστιες παραλίες, εκείνες που εκτείνονται σε χιλιόμετρα αμμουδιάς και άλλες που καλύπτονται από ατελείωτο βότσαλο ή χαλίκι. Είναι όμως και κάποια σημεία που έχουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Σε αυτές επιτρέπεται το κολύμπι χωρίς ρούχα. Για τους λάτρεις λοιπόν του γυμνισμού, είναι ώρα να μάθετε πως η Ελλάδα έχει κι αυτή μια από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους συνήθεια.

 

1. Little Beach – Μάουι

Το Μάουι είναι ένα από το ομορφότερα μέρη στον κόσμο, κάθε παραλία σε αυτό το νησί αξίζει μια επίσκεψη. Αλλά, αν αναζητάτε μια παραλία όπου μπορείτε να βουτήξετε χωρίς μαγιό, η Μικρή Παραλία ή Little Beach είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για γυμνιστές.

 

2. Κόκκινη Παραλία – Κρήτη

Είναι η παραλία που βρίσκεται λίγα λεπτά από τα Μάταλα, μέρος συνάθροισης των παιδιών των λουλουδιών από τη δεκαετία του 70. Η κατακόκκινη άμμος και τα προστατευμένα νερά από τους βόρειους ανέμους κάνουν το μέρος ιδανικό για κολύμπι, ακόμη και χωρίς μαγιό.

 

3.  Παραλία Σαμουράι – Αυστραλία

Ιδανική όχι απλώς για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, αλλά και για διάφορα σπορ χωρίς ρούχα. Μετά από πεζοπορία, θα φτάσετε στην παραλία όπου μπορείτε να παίξετε από beach volley μέχρι Frisbee.

 

4. Praia do Pinho – Βραζιλία

Στα ελληνικά το όνομά της σημαίνει παραλία των πεύκων και θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες γυμνιστών στη Βραζιλία. Εκτός από τους γυμνιστές στην παραλία, θα βρείτε και ένα πανδοχείο γυμνιστών, ένα μπαρ και ένα κάμπινγκ. Α και να μην ξεχάσουμε. Αν φοβάστε πως θα πέσετε θύμα καμακιού, α λα Ψάλτη, η είσοδος απαγορεύεται σε ελεύθερους άνδρες.

 

5. Παραλία της Ταϊτής – Σαιν Τροπέ

Στο Σαιν Τροπέ, φεγγάρια και νύχτες τρελές, λέει ένα παλιό τραγουδάκι και μάλλον πέφτει μέσα. Ένα από τα πιο ακριβά μέρη για διακοπές στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να μην προβλέψει και την παραλία γυμνιστών, την οποία μάλιστα επισκέπτονται και πολλοί επώνυμοι. Ειδικά αυτή την εποχή που οι Κάννες βουλιάζουν από σταρ, αν βρεθείτε στην περιοχή, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

 

6. Παραλία Haulover – Μαϊάμι

Αντί για προειδοποιητικές ταμπέλες για καρχαρίες στην παραλία Haulover θα δείτε ταμπέλες που ειδοποιούν τους λουόμενους για τους γυμνιστές που μπορεί να δουν στην παραλία.

 

Πηγή: http://news247.gr

 

mesaralive.gr  17 May, 2015 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα