Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Φανερωμένη

mesaralive.gr  10 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Φανερωμένη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Φανερωμένη.

Η όμορφη γιορτή,  θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή   11 Δεκεμβρίου στην έδρα του Συλλόγου στη Φανερωμένη ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα σχολεία και οι μαθητές που συμμετείχαν με τις ζωγραφιές τους στη δράση του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για την δημιουργία του ετήσιου ημερολογίου.  Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος τα μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είχαν μια πολύ όμορφη ιδέα  για τα ημερολόγια! Έτσι προχώρησαν σε κάλεσμα προς τα σχολεία εντός και εκτός περιοχής ώστε οι μαθητές να ζωγραφίσουν και τα έργα τους να μπουν στα φύλλα του ημερολογίου του 2017 του Συλλόγου!  Ο Σύλλογος έστειλε email κάλεσμα συμμετοχής στη δράση σε όλα τα σχολεία.  Σε όσα σχολεία προωθήθηκε η συγκεκριμένα δράση, τα παιδιά ζωγράφισαν και ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» παρέλαβε τις ζωγραφιές τους, και δημιούργησε το ημερολόγιο για το 2017 το οποίο κυκλοφορεί!

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», πέρα από τις βραβεύσεις σχολείων και μικρών ζωγράφων, θα  βραβευτούν και  τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Θεραπευτικής Κολύμβησης το Καλοκαίρι. Κοντά στο Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα βρεθεί την Κυριακή και ο Σύλλογος Κλασικών Οχημάτων με κλασικά αυτοκίνητα και αν το επιτρέψει ο καιρός και μηχανές!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά σε γιορτινό κλίμα απ΄ όπου δεν θα λείπει και ο Άγιος Βασίλης! Το κάλεσμα είναι ανοικτό για όλο τον κόσμο και οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί.

 

mesaralive.gr  10 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα