Μια καλλονή από την Κρήτη κατακτά την κορυφή!

mesaralive.gr  18 September, 2018 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Μια καλλονή από την Κρήτη κατακτά την κορυφή!

Η Κατερίνα Πασαλάρη, η όμορφη Χανιώτισσα από την Κίσσαμο πέρασε στον τελικό των Πανελληνίων Καλλιστείων για την ανάδειξη της Star Hellas, Miss Hellas & Miss Young 2018.

Η Κατερίνα συμμετείχε στα casting που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και κατάφερε ανάμεσα από εκατοντάδες κοπέλες που είχαν δηλώσει συμμετοχή από όλη την Ελλάδα να μπει στην τελική 18άδα των φιναλίστ.

 

Ένα κορίτσι που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ομορφιάς πριν από δυο χρόνια, κατακτώντας τον τίτλο Miss Κρήτη 2016 στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς! 

 

Η όμορφη Κατερίνα ζει στο Ηράκλειο, είναι 20 ετών, έχει τελειώσει σχολή Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής και εργάζεται ως αισθητικός, makeup artist και μοντέλο.

 

Προσδοκώντας σε μια επιπλέον διάκριση, αυτή την περίοδο η Κατερίνα ετοιμάζεται εντατικά για τη μεγάλη βραδιά του τελικού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στοGazi Live στην Αθήνα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Μακεδονία TV.  

 

Με σύμμαχο τη γενέτειρα της τα Χανιά αλλά και ολόκληρη την Κρήτη, με εφόδια τη μεσογειακή της ομορφιάς αλλά και τοn σπουδαίο της χαρακτήρα, η όμορφη Κατερίνα θα δώσει το καλύτερο της εαυτό επί σκηνής, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας στο διαγωνισμό, o οποίος δίνει εισιτήρια για τους διεθνής διαγωνισμούς ομορφιάς Miss World και Miss Universe.

 

H όμορφη Κρητικοπούλα θα εμφανιστεί στον τελικό με τον αριθμό 16 και μπορούμε ήδη να την ψηφίσουμε, καλώντας στο 9011 515216 ή στέλνοντας sms Β16 στο 54991.

 

mesaralive.gr  18 September, 2018 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα