Μια όμορφη βραδιά αποχαιρετισμού στο Λύκειο Τυμπακίου

  03 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Μια όμορφη βραδιά αποχαιρετισμού στο Λύκειο Τυμπακίου

Πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ ‘ Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2018-19

Μια όμορφη εκδήλωση από τους μαθητές για τους μαθητές διοργανώθηκε χθες το βράδυ στο Γενικό Λύκειο Τυμπακίου που φιλοξένησε για τελευταία φορά τη γενιά  του 2001, για τα μέλη της οποίας ολοκληρώθηκε ένας κύκλος της ζωής τους κι ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο με ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις για τον καθένα  και την καθεμία ξεχωριστά.

Μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα κι αφού οι απόφοιτοι καλωσόρισαν γονείς κι εκπαιδευτικούς  που  βρέθηκαν στο πλευρό τους  για άλλη μια φορά, το λόγο πήρε ο Διευθυντής του ΓΕΛ Τυμπακίου κ. Ζαχαρίας Χαλκιαδάκης ο οποίος ευχαρίστησε τους μαθητές για τη συνεργασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της  χρονιάς, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο χαρακτήρα και τη νοοτροπία τους κι αφού τους συνεχάρη για τις επιδόσεις τους  που επιβεβαίωσαν το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο του σχολείου, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε όσους ετοιμάζονται για τις σπουδές τους προτρέποντας παράλληλα όσους δεν πέτυχαν το στόχο τους  να προσπαθήσουν ακόμα  περισσότερο  για  να  πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χάθηκε μια μάχη, δε χάθηκε  ο πόλεμος».

Κλείνοντας την ομιλία  του  ο κ.Χαλκιαδάκης απέδωσε τα εύσημα στους μαθητές της Β’Λυκείου που ανέλαβαν τη διοργάνωση της ξεχωριστής αυτής τελετής, λέγοντας πως η επιτυχημένη πρωτοβουλία τους θα πρέπει να αποτελέσει «οδηγό» για τις επόμενες χρονιές.

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή των απολυτηρίων, ενώ το τυπικό σκέλος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με ένα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις από τα μαθητικά χρόνια των απόφοιτων που προκάλεσε γέλια αλλά και… συγκίνηση.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι, μουσική και χορό .

 

  03 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα