Μια πετυχημένη συνάντηση δύο διαφορετικών πολιτισμών έλαβε τέλος!!!

mesaralive.gr  21 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Μια πετυχημένη συνάντηση δύο διαφορετικών πολιτισμών έλαβε τέλος!!!

φωτο:mesaralive.gr

«Μια πετυχημένη συνάντηση δύο διαφορετικών πολιτισμών έλαβε τέλος!!!» αναφέρουν οι σχολές χορού Γεωργιλαδάκη σε ευχαριστήριο, για το εκπληκτικό τριήμερο φεστιβάλ που παρουσίασαν σε Μέλαμπες, Φανερωμένη και Σίβα.

Όπως αναφέρουν «Οι σχολές χορού Γεωργιλαδάκη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν  τον παραδοσιακό χορευτικό σύλλογο 'Κοστιλάτα' που για ακόμα μια φορά, μας τίμησαν με τη παρουσία τους και πέρασαν μαζί μας τρεις βραδιές, γεμάτες ήθη, έθιμα, πολιτισμό, χορό και μουσική.

Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους Μελάμπων, Φανερωμένης και Σίβα, που μας εμπιστεύθηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη!

Ακόμα ενα θερμό ευχαριστώ στους χορευτές μας μικροι-μεγαλοι που για τρία συνεχόμενα βράδια ήταν δίπλα μας και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της επιτυχίας.

Ακόμα ευχαριστούμε πολύ τα μουσικά συγκροτήματα του Κωστή Σαριδάκη, Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη και Λευτέρη Γεωργιλαδάκη που μας γέμισαν με το άκουσμα της μουσικής τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο που μας στήριξε για ακόμα μια φορά και ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!

Με τέτοια στήριξη το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι έπεται και συνέχεια!!»

 

mesaralive.gr  21 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ