Μια σημαντική Εσπερίδα που δεν πρέπει να χάσει κανείς

mesaralive.gr  01 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια σημαντική Εσπερίδα που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Μια Εσπερίδα που δεν πρέπει να χάσουν οι γονείς αλλά και όλοι όσοι θα γίνουν γονείς μελλοντικά, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πολύ σημαντική αυτή Εσπερίδα, που έχει ως θέμα «Προλαμβάνοντας  Παραβατικές Συμπεριφορές και Εξαρτήσεις στους  Εφήβους  - Ο ρόλος του Γονέα ‘»   πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, όπου συμμετείχαν:  η Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη Λεονταράκη, ο Προϊστάμενος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού και Κοινωνικός Λειτουργός κ. Μιχάλης Πρίντεζης, ο κ.  Χλιαουτάκης Γιάννης, Κοινωνιολόγος και Διευθυντής της ΣΕΥΠ ΑΤΕΙ Κρήτης και η κ. Παπαδακάκη Μαρία Καθηγήτρια εφαρμογών της  ΣΕΥΠ ΑΤΕΙ Κρήτης.

Να σημειωθεί ότι η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, και ώρα: 18:00 – 20:00 και  διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας – ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  01 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα