Μοίρασε χαμόγελα ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, επιβραβεύοντας τους νικητές

mesaralive.gr  31 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μοίρασε χαμόγελα ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, επιβραβεύοντας τους νικητές

Φωτο: mesaralive.gr

Το Πετροκεφάλι, αλλά και το Τυμπάκι επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», επιβραβεύοντας τα τρία σχολεία που κέρδισαν στον διαγωνισμό συλλογής και ανακύκλωσης καπακιών, για την αγορά υλικού απαραίτητου για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Μπάλες και εξοπλισμός για παιχνίδια και γυμναστική, ήταν τα συμβολικά  έπαθλα για τους νικητές και συγκεκριμένα για το Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου το οποίο ήρθε πρώτο συλλέγοντας 405 κιλά καπάκια, και σε αντιστοιχία μαθητών 4,5 κιλά ανά παιδί. Επίσης για το Νηπιαγωγείο Πετροκεφαλίου που μάζεψε 35,88 κιλά καπάκια που αντιστοιχούν σε 1.780 γραμμάρια ανά μαθητή. Και για το   1ο Νηπιαγωγείο Τυμπακίου οι μαθητές του οποίου συνέλεξαν 11,59 κιλά καπάκια που αντιστοιχεί σε 643 γραμμάρια ανά μαθητή! Οι μαθητές παρέλαβαν τα δωράκια τους με μεγάλη χαρά, ενώ ΜΕΛΛΟΝ και σχολεία συνεχίζουν την προσπάθεια συλλογής και ανακύκλωσης καπακιών, μιας και μέσα από τη δράση συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Στήριξη και βοήθεια σε συνανθρώπους μας και μεγάλη «ανάσα» για το περιβάλλον που απαλλάσσετε μέσα από τέτοιες δράσεις, από τόνους πλαστικού!

Να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» μετά το τέλος της δράσης και την ανακήρυξη των νικητών:  «Με την παρούσα ενημέρωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τα σχολεία που πήραν μέρος στην δράση που κάναμε για την συλλογή των καπακίων. Μια δράση που έχει διπλό χαρακτήρα. Πρώτα απ' όλα  βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας γιατί αυτή η δράση μας δίνει την δυνατότητα να μαζέψουμε χρήματα και αυτά τα χρήματα θα διατεθούν σε αναπηρικό υλικό για άτομα που τα έχουν ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα  να το αγοράσουν. Ο δεύτερος σκοπός  της δράσης είναι οικολογικός, με αυτόν τον τρόπο οι μικροί μας φίλοι προστατεύουν το περιβάλλον από το πλαστικό που ποτέ  δεν θα καταστρεφόταν και  θα κατέκλυζε τις θάλασσες, τα ποτάμια και τις  χωματερές . Άρα η δράση ήταν πολύ σημαντική. Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους για την προσπάθεια τους και τους ζητάμε να συνεχίσουν να μαζεύουν καπάκια και για την επόμενη χρονιά. Επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ  όπου εκεί γίνεται η κεντρική συλλογή των καπακιών και  χωρίς την στήριξη τους  δε θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την δράση αυτή αφού είναι συνεχώς δίπλα στο σύλλογο μας .

 

mesaralive.gr  31 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα