«Μπαινόβγαιναν» σαν κύριοι αλλά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Μπαινόβγαιναν» σαν κύριοι αλλά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, τρεις (3) υποθέσεις κλοπών και δύο υποθέσεις απόπειρας κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων  ηλικίας 20, 23 και 35 ετών,  κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, την 17.02.2016, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, άγνωστα άτομα εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, διέφυγαν όμως χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η ανωτέρω απόπειρα κλοπής διαπράχθηκε από τον 20χρονο, τον 23χρονο και τον 35χρονο.

Από τη συνεχιζόμενη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε, ότι οι ανωτέρω ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.12.2015 έως και την 17.02.2016, είχαν διαπράξει συνολικά τρεις  (3) υποθέσεις κλοπών και δύο υποθέσεις απόπειρας κλοπών σε οικίες και αγροτεμάχιο, σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου και Ηρακλείου, αφαιρώντας ποσότητα ελαιολάδου βάρους 150 κιλών, γεωργικά εργαλεία (ραβδιστικές βέργες, αλυσοπρίονο, ραβδιστική μηχανή, πανιά ελαιοσυλλογής) και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα.

 

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα