Mπαράζ Ανόδου: Δεν εξαργύρωσε την ανωτερότητά του ο ΑΟΤ (βιντεο)

  11 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Mπαράζ Ανόδου: Δεν εξαργύρωσε την ανωτερότητά του ο ΑΟΤ (βιντεο)

Μοιρασία στο Τυμπάκι

Τον βαθμός της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει ο ΑΟΤ καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βύζαντα Μεγάρων στην 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. 

Ο Βύζας είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Κενδριστάκη να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ αλλά τη μπάλα να περνά άουτ.

Ο ΑΟΤ «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 24΄ όταν ο Μεταξάκης έκανε ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε ένα απευθείας φάουλ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία.

Στο 39΄ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Βύζαντα στο πρώτο μέρος, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Ατματζίδης έπιασε την κεφαλιά με τον Δημαράκη να κάνει απίθανη απόκρουση και να κρατάει το 0-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ μπήκε πολύ δυνατά και στα πρώτα λεπτά «άγγιξε» σε δύο περιπτώσεις το γκολ, αρχικά με τον Παπαδάκη μετά από ενέργεια του Καρταλιανάκη και στη συνέχεια με τον Ζαφείρη η προσπάθεια του οποίου πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και έψαχναν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Βύζαντα! Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφερναν να απειλήσουν την εστία του Δημαράκη!

Παρά τις όποιες προσπάθεις ωστόσο μέχρι το φινάλε το σκορ δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό!

Έτσι ο ΑΟΤ έφτασε τους 4 βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις παραμένοντας αήττητος και βρίσκεται για τα καλά στο… κόλπο της ανόδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Δημαράκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Βρετός, Γιαννακάκης, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης(84΄ Τσακάνι), Καρταλιανάκης(84΄ Παπανδρέου), Παπαδάκης(75΄ Γερακιός), Μεταξάκης(93΄ Φουντουλάκης), Ζαφείρης(93΄ Σκατζάκης)

Βύζας Μεγάρων: Πορανίδης, Δρυμούσης(59΄ Στρατιδάκης), Μανώλιας, Σαχόλι, Φυσαράκης, Φλέγκας, Μανώλης, Κενδριστάκης, Χατζημελετιάδης, Ατματζίδης, Κωνσταντινίδης

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την αναμέτρηση

 

  11 May, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ