Μπάσκετ: Νέα ήττα του ΓΑΣ Μεσσαράς με 57-59 από τον Ηρόδοτο στο κλειστό Μοιρών

mesaralive.gr  14 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μπάσκετ: Νέα ήττα του ΓΑΣ Μεσσαράς με 57-59 από τον Ηρόδοτο στο κλειστό Μοιρών

Αν και ο ΓΑΣ Μεσαράς έκανε αντεπίθεση στα δυο τελευταία δεκάλεπτα και πέρασε μπροστά στο σκορ, τελικά γνώρισε την ήττα με 57-59 από τον Ηρόδοτο.

Το άγχος για τη νίκη, στάθηκε ίσως η αιτία που οι παίχτες του ΓΑΣΜ είχαν αρκετά μεγάλο ποσοστό αστοχίας στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, γεγονός που συνοδεύτηκε από αρκετά λάθη και λιγοστά ριμπάουντ απέναντι στον Ηρόδοτο που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα παραπάνω και να έχει εκείνος το προβάδισμα την περισσότερη ώρα των δύο πρώτων δεκαλέπτων, με εξαίρεση το 2ο δεκάλεπτο όπου στα τελευταία λεπτά ο ΓΑΣΜ είχε καταφέρει να περιορίσει τα λάθη και να φτάσει στην ισοφάριση 24-24.
Στο 3ο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι έδειχναν να συνέρχονται και παίζοντας σωστότερα και με περισσότερη ψυχραιμία κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 42-39 και να πάρουν μάλιστα μια διαφορά που λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης η οποία έφτασε τους πέντε πόντους…
Και ενώ όλα πήγαιναν όπως ήθελαν οι γηπεδούχοι καθώς ένα περίπου λεπτό πριν τη λήξη της 4ης περιόδου διατηρούσαν το προβάδισμα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στον ένα πόντο με καθοριστικό τρίποντο.
Ο ΓΑΣΜ είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα υπέρ του, όμως στην επίθεση που έκανε δεν μπόρεσε παρά τις δύο προσπάθειες που έγιναν για σουτ να πετύχει καλάθι.
Έτσι, στη συνέχεια ο Ηρόδοτος ευστόχησε από την γραμμή των φάουλ και πέρασε εκείνος μπροστά, για να εκμεταλλευτεί λίγο πριν το τέλος την καθοριστική αστοχία του ΓΑΣΜ και να φτάσει έτσι στην τελική επικράτηση με 57-59.

Τα δεκάλεπτα:  09-11 ,15-13, 18-15, 15-20

Διαιτητές : Χαραλαμπάκης -Ξηροκώστας

ΓΑΣΜεσαράς (Δαριβιανάκης) : Πατεράκης , Δαριβιανάκης Γ. , Τζωρτζακάκης, Κατσαμπρακάκης Γ. , Δαριβιανάκης Ε., Κατσαμπρακάκης Γ. Μακράκης , Κτιστάκης , Ορφανάκης, Δαριβιανάκης Ε. , Χαραλαμπάκης , Στεφανουδάκης.

Ηρόδοτος (Σιφομιχελάκης-Λαδουκάκης) :Σταθάκης ,Σμαραγδάκης ,Παπαδάκης, Καθαράκης ,Σκαραντωνάκης ,Δαγαλάκης, Φραγκιαδουλάκης, Σκουλούδης, Αλετράς, Υπτσόγλου

 

mesaralive.gr  14 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα