Μπριζόλες έξτρα ζουμερές και απολαυστικές: 21 συνταγές για φούρνο, γκριλ και τηγάνι

Μια ζουμερή μπριζόλα, μοσχαρίσια ή χοιρινή, με κόκαλο ή χωρίς, είναι πάντα best seller. Ακριβώς γιατί είναι αυτό που κάθε φορά θέλεις να είναι: από πρόχειρο ως «καλό» φαγητό, από απλό μέχρι πιο πολύπλοκο ή ασυνήθιστο, από εργένικο μέχρι οικογενειακό. Με αμέτρητους τρόπους μπορούμε να φτιάξουμε μπριζόλες. Να μαλακώσουμε και να νοστιμίσουμε το κρέας με διάφορες μαρινάδες – μουστάρδα και μέλι, γιαούρτι, εσπεριδοειδή, τζίντζερ, σόγια, μπαχαρικά ή ένα αρωματικό λάδι με φρέσκα βότανα χτίζουν διαφορές στη γεύση. Να τις ψήσουμε στο τηγάνι στον φούρνο ή στο γκριλ. Να τις κάνουμε σαλτσάτες, ξιδάτες με φασκόμηλο ή με δεντρολίβανο, κρασάτες ή με κρούστα πιπεριών, λίγο εξωτικές… Άμα θέλεις να εκπλήξεις τους μεγάλους, τις σβήνεις με τεκίλα. Άμα θέλεις να ξετρελάνεις τα παιδιά τις σερβίρεις με τραγανά σπιτικά πατατάκια, που ίσως τα πείσει να φάνε και τα διπλανά λαχανικά.
Δείτε επίσης
- Καιρός:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης απο την ΕΜΥ-Πως επηρεάζεται η Κρήτη
- ΕΝΦΙΑ: Εξετάζεται νέα μείωση στον φόρο ακινήτων
- Τα εισιτήρια του ΟΦΗ για τον τελικό Κυπέλλου Ξεκίνησε η προπώληση
- Eλαιόλαδο: Σημάδια ζωής απο την αγορά-Θετικά μηνύματα απο τη φετινή ανθοφορία
- Το φαινόμενο στις Βούτες «ξυπνά» την αγωνία στο Μαγαρικάρι