«Να διαγραμμιστεί άμεσα η διασταύρωση της Φαιστού»

mesaralive.gr  08 July, 2017 ΑΡΘΡΑ
«Να διαγραμμιστεί άμεσα η διασταύρωση της Φαιστού»

Στην επιτακτική ανάγκη διαγράμμισης της διασταύρωσης της Φαιστού στο δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου, αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τους Υπουργούς• Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Στην Ερώτηση αναφέρεται ότι:

«Απαράδεκτη είναι  η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διασταύρωση της Φαιστού στο δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου η οποία, πέραν της ήδη υπάρχουσας επικινδυνότητας του δρόμου, δεν έχει καν διαγράμμιση.

Πρόκειται για μια από τις πλέον πολυσύχναστες διασταυρώσεις, σε δρόμο που αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες και χρησιμοποιείται καθημερινά για τη μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής και για την πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειές τους.

Ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, η διέλευση είναι αυξημένη αφού περνούν καθημερινά εκτός από τους κατοίκους και εκατοντάδες τουρίστες. Παρ΄ όλα αυτά, ο δρόμος δεν έχει διαγραμμιστεί, έχει αφεθεί στην τύχη του. Η ασφάλεια των διερχόμενων, επαφίεται στην ευσυνειδησία και την προσοχή των οδηγών, αφού όλοι εισέρχονται στη διασταύρωση με όποιο τρόπο θέλουν, με τον κίνδυνο που αυτό συνεπάγεται!

Είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη να διορθωθεί το πρόβλημα πριν εκτός από ατυχήματα, υπάρχουν και θύματα.».

Με την κοινοβουλευτική παρέμβαση τίθεται το ακόλουθο ερώτημα:

«1.Σκοπεύετε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να διαγραμμιστεί ο δρόμος Μοιρών – Τυμπακίου και ιδιαίτερα η διασταύρωση της Φαιστού;». 

 

mesaralive.gr  08 July, 2017 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα