Νέα απεργία των δημοσιογράφων από τις 6 πμ της Κυριακής- Ποιες ειδήσεις θα μεταδίδονται

mesaralive.gr  24 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Νέα απεργία των δημοσιογράφων από τις 6 πμ της Κυριακής- Ποιες ειδήσεις θα μεταδίδονται

Τη συνέχιση της απεργίας αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) μετά την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Όπως ανακοινώθηκε η απεργία θα συνεχιστεί σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης (έντυπα, εφημερίδες, περιοδικά, διαδικτυακά ΜΜΕ, ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας -Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, στα Γραφεία Τύπου και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ) από τις 06.00 της Κυριακής 24 Απριλίου μέχρι τις 06.00 της Μεγάλης Τετάρτης 27 Απριλίου, οπότε θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ και των Προέδρων των Ενώσεων του κλάδου για τις θέσεις και τα αιτήματα.

Ποιες ειδήσεις θα μεταδίδονται

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, κατά την διάρκεια της απεργίας από τις 06.00 της Κυριακής 24/04/2016 έως και τις 06.00 της Τετάρτης 27/04/2016, επιτρέπεται:

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑδιάρκειας έως δεκαπέντε (15 λεπτών) που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση έως δύο απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:

Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων διάρκειας έως δεκαπέντε (15) λεπτών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ αυτά που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

Η ροή ειδήσεων που έχουν άμεση σχέση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

 

mesaralive.gr  24 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα