Νεκρός ο εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα

Τραγική κατάληξη είχε ο σαΐτοπόλεμος στην Καλαμάτα, καθώς από σαΐτα που «ξέφυγε» τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος εικονολήπτης.
Οπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο iefimerida.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος ο οπερατέρ «είναι νεκρός» καθώς «δέχθηκε τραύμα στο κρανίο, στον εγκέφαλο ουσιαστικά».
Ο κ. Μπέζος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει περισσότερα για την ταυτότητα του 53χρονου, όμως σύμφωνα με όσα του μετέφεραν «εργαζόταν ως εικονολήπτης σε τοπικό σταθμό».
Ο άτυχος εικονολήπτης, όπως προκύπτει, μετέδιδε ζωντανά βίντεο από τον σαϊτοπόλεμο στο Facebook.
Στο συγκλονιστικό βίντεο -και συγκεκριμένα μετά το 18ο λεπτό και κοντά στο 19ο- εμφανίζεται ένας από τους σαϊτομάχους (αριστερά), να ρίχνει στο έδαφος μια «χρησιμοποιημένη» σαΐτα.
Η σαΐτα, ωστόσο, με το που πέφτει στο έδαφος, φαίνεται σα να εκρήγνυται και να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα και πέφτει στο έδαφος
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»