Νέοι πτυχιούχοι έδωσαν τον όρκο στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης(φωτο)

mesaralive.gr  23 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νέοι πτυχιούχοι έδωσαν τον όρκο στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης(φωτο)

φωτο:mesaralive.gr

150 περίπου νέοι και νέες φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, έδωσαν το πρωί της Τετάρτης τον όρκο του πτυχίου τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος, στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου στο Ρέθυμνο!

Πολλοί από αυτούς μεσαρίτες, οι οποίοι συνοδευόμενοι από γονείς, φίλους και συγγενείς, παρέλαβαν το πτυχίο τους κλείνοντας έτσι ένα όμορφο κεφάλαιο αυτό της φοιτητικής ζωής και ανοίγοντας ένα νέο, της σταδιοδρομίας.

Ένα κεφάλαιο δύσκολο θα έλεγε κανείς στις δύσκολες μέρες που διανύει ο τόπος μας, ωστόσο όπως αναφέρθηκε και από τους ομιλητές, η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και η προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού, μπορούν να αποδώσουν καρπούς ανοίγοντας δρόμους στην σταδιοδρομία αυτών των παιδιών!

Να σημειωθεί ότι η Τετάρτη 22 Ιουλίου είχε οριστεί ημέρα ορκωμοσίας για τα τρία τμήματα της Φιλοσοφικής, αρχής γενομένης από το τμήμα της Φιλολογίας.

Ακολούθησε το τμήμα Ιστορικού Αρχαιολογικού και το τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών.

Το mesaralive.gr που βρέθηκε στην τελετή, εύχεται στις νέες και τους νέους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και στους οικείους τους θερμά συγχαρητήρια!

 

mesaralive.gr  23 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα